Muziek aan de keukentafel in Valkkoog

Uitgaan
Mirjam Feijen en Tup Pot.
Mirjam Feijen en Tup Pot. (Foto: aangeleverd)

VALKKOOG - Mirjam Feijen-Boekel nodigt eenieder uit in het culturele kerkje van Valkkoog voor een nieuwe voorstelling van ‘Muziek aan de keukentafel’.

Dit alles heeft Mirjam (zang/gitaar) samen met vriend en bassist Tup Pot (basgitaar) uitgewerkt. De nieuwe teksten van Mirjam zijn uitgewerkt tot liedjes waarover nagepraat kan worden. Liedjes over het avontuur van de dag, over fantasie en dromen. Liedjes waarin de kracht zit in eenvoud, emotie en herkenbaarheid. Het betreffen Nederlandstalige liedjes, Engelse liedjes en zelfs in het West-Fries.

Er worden diverse eigen nummers en covers gespeeld met de bandleden van country-coverband M.A.F. En net als vorige keer schuift natuurlijk weer een aantal gasten aan tafel. Ditmaal iemand met een accordeon, een bluesharp (mondharmonica) en een spreker.

De muzikaliteit is dicht bij huis gezocht en laat nogmaals zien hoe verbindend dit kan werken. De schoonheid van dit gebeuren is te vinden in het gezellige en gemoedelijke.

Muzikale gasten zijn naast de bandleden Cees vd Krogt, Klaas de Geus, Pim Vlaar van country-cover band M.A.F., Simon Swart/ bluesharp, Huub Tiebie/accordeon en Hidde Vochteloo/ spreker.

De voorstelling vindt plaats in het cultureel kerkje in Valkkoog op zaterdagavond 4 maart 20.00 uur (inloop 19.30 uur).

Bijdrage: € 10,00 inclusief drankje. Reserveren: mirjamfeijen@gmail.com