Close Harmony groep ’Change’ terug

Uitgaan
Close Harmony groep ’Change’
Close Harmony groep ’Change’ (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Close Harmony groep Change zingt de mooiste liedjes uit de geschiedenis driestemmig. Zondag 9 april staann zij in Scagon De Luxe. Eerste Paasdag kun je goed beginnen in Schagen. 

Change bestaat uit drie vrouwen: Joan Jorink, Ewelina Spil en Patricia van de Pol. Ze hebben elkaar leren kennen bij een musical, en besloten om samen door te gaan. De meiden waren zo enthousiast over de groep OG3NE, dat ze een liedje van hen instudeerden: Change. Dat is gelukt, en ze zijn zich verder gaan verdiepen in close harmony zingen. Daarbij kregen ze hulp van zangdocente Martine Wolkers.

Het samen zingen ging zo goed, dat ze er graag mee wilden optreden. Live muziek is het leukst. Daarom hebben ze gitarist Ronald Borst en pianist Henk Greven erbij gevraagd. De titel van het eerste liedje is ook de naam van de groep geworden: Change. De liedjes die door Change zijn gekozen vormen de mooiste werken van de popgeschiedenis. De arrangementen zijn gemaakt door Martine Wolkers en Henk Greven.

Informatie

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl. Kom zondag 9 april 15:00 uur langs. Entree bedraagt 12,50 euro. Voor jongeren tot en met 18 jaar en 65-plussers bedragen de kaarten 10,- euro.