Feelgood en Sandra Mooy in Schager Muziektuin

Uitgaan
Sandra Mooy.
Sandra Mooy. (Foto: Archieffoto RM)

SCHAGEN - In de Muziektuin aan de Loet in Schagen wordt zondag 4 juni muziek gemaakt door popkoor Feelgood en zangeres Sandra Mooy.

 Het popkoor Feelgood bestaat uit een twintigtal enthousiastelingen die door hun passie altijd met muziek en zang bezig zijn. Doel is om deze gezamenlijke passie te delen en lekker in het gehoor liggende nummers zo goed en verassend mogelijk te laten klinken. Elke donderdag wordt er hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten, maar daarnaast is vooral het plezier in het samen muziek maken een belangrijk uitgangspunt van Feelgood. De verdeling tussen de twintig zangers en zangeressen is precies gelijk en het koor heeft een swingende begeleiding van twee muzikanten op synthesizer en drums. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popklassiekers en hedendaagse muziek waarbij enkele nummers a capella gezongen worden. Feelgood treedt op van 12.00 tot 12.45 uur.

Awards

Ook Sandra Mooy geeft acte de presence van 13.00 tot 14.00 uur. In het verleden manifesteerde Sandra zich voornamelijk als countryzangeres en niet zonder succes; vele optredens in binnen- en buitenland volgden en werd ze beloond met diverse awards. Ook werd een aantal cd’s van haar opgenomen.

De laatste jaren vermengt ze haar Engelstalige optredens steeds meer met het Nederlandstalig repertoire en gezien haar drukke agenda bevalt dit goed. De interactie met haar publiek is iets waar Sandra erg van kan genieten. En dit is wederzijds.