Vocal Talent in Scagontheater

Uitgaan
Vocal Talent.
Vocal Talent. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Vocal Talent bestaat uit vijf jonge zangtalenten die optreden in een programma met meerstemmige samenzang mooie solo’s, duetten en groepsnummers.

Vocal Talent is een showgroep van de Talent Academy in Wieringerwerf. De groep bestaat uit vijf jonge zangtalenten. Elles, Julia, Libby, Liv en Melanie presenteren zich hierin met meerstemmige samenzang: De groep heeft regelmatig eigen optredens en wordt daarnaast ook ingezet voor de theaterproducties en concerten van Meerpeen Theater. Hierin staan de meiden ook met bekende artiesten op het podium. ’Vocal Talent’ zingt voornamelijk musicaltheater, film-, Disney- en poprepertoire.

Enthousiasme

Na verschillende optredens in onder meer theatershows, wilden de meiden ook heel graag een keer een eigen theaterprogrammaatje brengen. Daar zijn ze nu helemaal klaar voor. Vocal Talent neemt de bezoekers dan ook graag mee in hun optreden met prachtige solo’s, duetten en meerstemmige groepsnummers, waarin kan worden genoten van hun enthousiasme en talent.

Jonge zangtalenten met eigen programma in Scagon De Luxe. Datum: zondag 25 juni 2023. Aanvang: 16.00 uur. Entree: € 9,50. Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl