Top programma Popweekend Schagen

Uitgaan
Het belooft weer een fantastische editie te worden.
Het belooft weer een fantastische editie te worden. (Foto: Instagram Popweekendschagenses)

SCHAGEN - In augustus kan je weer genieten van Popweekend Schagen. Bekende toppers, veel regio-talenten en bands en artiesten voor jong en oud maken het weekend van 5 en 6 augustus weer onvergetelijk.

Landelijke toppers als onder andere Claude, BENR en De Feestploeg maar ook de populaire en langstlopende coverband van Noord-Holland ‘Blue Star’ beklimt het podium. En ook dit jaar wederom een heerlijke reünie op het podium want ‘Die Darmstädter Hübsch’ treden weer op. Het Popweekend en Die Darmstädter Hübsch zijn een top combinatie weten we uit het verleden! Dit alles uiteraard in de sfeervolle setting op de Markt rondom de kerk op zaterdag 5 en zondag 6 augustus.

Dit jaar betaal je geen entree, niet voor de zaterdag en ook niet voor de zondag.

Programma

Zaterdag 5 augustus: Claude, BENR, Blanko, De Feestploeg, Blanko, Rebounce, Feel Like Dancing Partyband, Re-Load, The Boogie Dogs en DJ’s Smox & MR. J Karet.

Zondag 6 augustus: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Die Darmstädter Hübsch, Blue Star, Heel Popweekend zingt Hazes, Close to Fire, Oxygen, Marcel’s Nederpop van Toen, KLAPBAND!, Alive and Kicking en Our Generation.