Open podium cultuurkerkje Oudesluis

Uitgaan
De band Nobody's Home sluit de middag af met swingende covers.
De band Nobody's Home sluit de middag af met swingende covers. (Foto: Facebook band)

OUDESLUIS - Het Cultuurkerkje in Oudesluis staat op zondag 24 september in het teken van creativiteit en muzikaal talent tijdens een spetterend open podium evenement. Heb je altijd al jouw zang- of muzikale kunsten voor publiek willen vertonen? Dit is je kans!

Het open podium biedt een uitgelezen mogelijkheid voor mensen met een passie voor muziek en performance. Of je nu een solo-optreden wilt verzorgen, samen met vrienden iets ten gehore wilt brengen, of zelfs de droom hebt om met een complete band te spelen, alles is mogelijk!

Aanmelden is eenvoudig. Stuur een e-mail naar openpodiumcultuurkerkje@gmail.com en laat hen weten wat je wilt laten zien en horen. We verwelkomen allerlei vormen van artistieke expressie, dus laat je creativiteit de vrije loop. Wees er nog snel bij.

Deze bijzondere dag wordt nog specialer gemaakt door de sfeervolle omgeving en de heerlijke nazomerzon. Geniet van smakelijke hapjes en drankjes bij verschillende stalletjes terwijl je luistert naar live muziek van getalenteerde bands en muzikanten.

Het hoogtepunt van de middag is het optreden van de band ‘Nobody’s Home’, die de dag zal afsluiten met swingende covers die het publiek in beweging zullen brengen.

Informatie

Evenementdetails: Open Podium Nazomerzon-dag, Cultuurkerkje, Noorderweg 14A, Oudesluis van  14.00 tot 18.00 uur.

Mis dit unieke evenement niet en kom langs om te genieten van een middag vol muziek en kunstzinnige uitvoeringen. Of je nu op het podium staat of in het publiek zit, de Nazomerzon-dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden.