D@gh@p brengt grappige maar ook verdrietige komedie

Uitgaan
Grappige, maar ook verdrietige komedie.
Grappige, maar ook verdrietige komedie. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Toneelgroep D@gh@p brengt een grappige, maar ook verdrietige komedie in Scagon De Luxe.Ze spelen op de zaterdagen 16 december, 23 december, 6 januari en op de zondagen 17 december, 24 december, 7 januari en 14 januari. Aanvang zaterdagen 20.15 uur en matinees zondagen 15.00 uur. Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl.

Komedie

Toneelgroep D@gh@p presenteert een voorstellingenreeks van Ger Thijs’ grappige maar ook verdrietige komedie ’Het licht in de ogen’. Eens in de zoveel tijd pakt zij haar koffers en even zo regelmatig maakt hij haar duidelijk dat ze niet meer de mooie vrouw is waar hij ooit op is gevallen.

Hij is Lo, een acteur/regisseur die triomfen heeft gekend; zij is Grace, actrice, die hij heeft geschaakt op de Nederlandse Antillen. Hij viel voor het licht in haar ogen. Inmiddels zitten ze beiden in dat grote zwarte gat, dat iedere speler vreest. Het toneel heeft hen niet meer nodig, hun generatie sterft uit en zij verlangen naar aandacht, applaus en complimenten. Ondertussen gunnen ze elkaar het licht in de ogen niet meer. ’Het Licht in de Ogen’ is een lachwekkend, maar ook wel verdrietig stuk over het leven, ijdelheid, jaloezie en liefde.