Christmas sing-along met Stephanie Kramer

Uitgaan
Christmas sing-along
Christmas sing-along (Foto: aangeleverd)

SCHAGERBRUG - Samen bekende kerstliederen zingen. Het is het succesvolle recept van de jaarlijkse Christmas sing-along van Zinvol Zijpe die elke keer weer een groot succes is. De bekende zangeres Stephanie Kramer begeleidt het zingen dit jaar.

Van ‘Midden in de winternacht’ tot ‘Santa Claus is coming to town’. Iedereen kent de bekende kerstliederen en het is een feest om ze met z’n allen uit volle borst te zingen. Dinsdagavond 12 december kan dat een uur lang in de kerk van Schagerbrug. Het is de ideale manier om in de kerststemming te komen! De bekende muzikante Stephanie Kramer begeleidt het zingen en de teksten van de liederen worden met een beamer geprojecteerd zodat iedereen makkelijk mee kan zingen. Erik Jan Tillema van Zinvol Zijpe vertelt tussen de liederen door een mooi kerstverhaal.

De kerk is mooi versierd met een kerstboom en verlichting en na afloop is er warme chocolademelk of iets anders om te drinken. Al meerdere jaren organiseert Zinvol Zijpe deze sing-along en elke keer is het een groot succes. De avond begint 20:00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Locatie: Schagerweg 40 te Schagerburg. Meer informatie: www.zinvolzijpe.nl.