Jubileum concert The Visitors

Uitgaan
The Visitors bestaan 10 jaar.
The Visitors bestaan 10 jaar. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSBRUG - De band The Visitors bestaan 10 jaar, dit willen ze graag vieren met een ‘The Best of’ concert, zondagmiddag 11 februari, in het kerkje van Sint Maartensbrug. The Visitors spelen nummers die het beste bij hun passen en dat betekend de lekkerste uptempo’s en mooie ballads van de afgelopen 10 jaar. 

Kom zelf langs en trakteer een vriend of vriendin op een middagconcert met herkenbare liedjes uit de jaren 60/70/80 en met uiteraard een aantal nieuwe liedjes!

De band The Visitors brengen je probleemloos terug naar de hippie-pop en country rock van zestiger- en zeventiger jaren. Met de muziek van Eagles, Fleetwood Mac, Little River Band, Doobie Brothers, Mamas & Papa’s en James Taylor is het een feest van herkenning. Hier wil je niet aan ontkomen als je vroeger een transistor radio had. Ook Ilse de Lange en John Mayer staan op hun setlist!

Informatie

Kaarten bedragen 15 euro en zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/visitors10jaar. Voor meer concerten zie www.kerkje-sintmaartenbrug.nl.