F(Sp)ortnite komt tot leven in Schagen

Uitgaan
Fortine battle in Schagen.
Fortine battle in Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Voor alle jonge fans van Fortnite is het tijd om het virtuele eiland te verlaten en de actie naar de echte wereld te brengen. Woensdag 21 februari 2024 transformeert de gymzaal van Sportzaal Waldervaart Schagen in een episch strijdtoneel voor Sportnite, een uniek evenement speciaal ontworpen voor kinderen van 9 tot 14 jaar.

Even geen scherm en geen controllers, maar echte beweging en teamwork. Sportnite biedt kinderen de kans om hun favoriete game in levenden lijve te ervaren en actief deel te nemen aan een uniek sportavontuur. Dit evenement is de perfecte gelegenheid voor jongens en meisjes om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een dag vol plezier en beweging te beleven. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Drie leeftijdsblokken

Het evenement is opgedeeld in drie blokken, elk gericht op een specifieke leeftijdsgroep. Blok 1 en blok 2, van voor kinderen van 9 tot 12 jaar zitten vol, je kunt je hiervoor op de wachtlijst zetten. Blok 3, van 13:00 uur tot 14:30 uur, is gereserveerd voor de oudere kinderen van 13 en 14 jaar, inschrijven is daar nog mogelijk!

Aanmelden? Dat kan vanaf via www.noordhollandactief.nl/. De kosten voor deelname zijn 2,- euro per persoon. Wil je meer weten over Sportnite in Schagen, neem dan contact op met Iris Hoekenga via ihoekenga@teamsportservice.nl.