Boudewijn de Grootste hits door Dick Raat

Uitgaan
Zanger/gitarist Dick Raat.
Zanger/gitarist Dick Raat. (Foto: Sebastiaan van Stam)

SCHAGERBRUG - Wie kent niet de liederen van Boudewijn de Groot? Zondag 18 februari, vanaf 15.00 uur kunt u in de kerk van Schagerbrug luisteren naar de bekendste hits van deze Nederlandse zanger.

Zanger/gitarist Dick Raat zal het concert verzorgen. Tijdens het optreden kunt u genieten van onder meer Verdronken vlinder, Meisje van 16, De vondeling van Ameland, Tante Julia, Testament, Meester Prikkebeen, Meneer de President en andere bekende klassiekers!

Boudewijn de Groot is een van de bekendste Nederlandse zangers. Hij behaalde zijn eerste nummer één hit in 1967 met het lied Het land van Maas en Waal. Daarna volgde nog vele andere hits. Inmiddels treedt de bijna 80-jarige artiest niet meer op. Daarom zingt Dick Raat zijn grootste hits. Raat is een lokale bekendheid. Hij treedt al jaren op en weet elke keer weer het publiek in vervoering te brengen.

Tickets

Kaarten voor het optreden op 18 februari kosten 15 euro. Je kunt ze kopen bij de entree, of vooraf reserveren via via kunstcultuurkerkschagerbrug@gmail.com. De kerk van Schagerbrug ligt aan de Schagerweg en beschikt over een mooie akoestiek.