Grote zoekactie na crash van auto op de A4 Kethelplein

112-nieuws
Grote zoekactie na crash van auto op de A4 Kethelplein
Grote zoekactie na crash van auto op de A4 Kethelplein (Foto: Flashphotonl)

In de bocht van de A4, vanuit de Beneluxtunnel naar Vlaardingen, is in de nacht van zaterdag op zondag een auto uit de bocht gevlogen. 

Het voertuig kwam vervolgens onderaan het knooppunt Kethelplein in de struiken terecht. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om hulp te verlenen aan de slachtoffers. Bij aankomst van de politie, brandweer en ambulance konden er echter geen slachtoffers worden gevonden. Alle inzittenden leken verdwenen te zijn.

Omdat niet duidelijk was of eventuele inzittenden gewond in de struiken lagen, werd een grootschalige zoekactie opgezet. Hulpverleners doorzochten de ruime omgeving, de struiken en het knooppunt. Zelfs een politiehond werd ingezet om te zoeken, maar er werd niemand gevonden. Het droneteam van de brandweer arriveerde later en gebruikte een warmtebeeldcamera om de omgeving te doorzoeken, maar dit leverde ook geen resultaten op. De hulpdiensten zochten meer dan een uur voordat ze besloten de zoekactie te beëindigen, aangezien niemand in de ruime omgeving werd aangetroffen.

De verbindingsweg was geruime tijd afgesloten voor hulpverlening, zoekacties en bergingswerkzaamheden, evenals het schoonmaken van de weg. De exacte oorzaak van het ongeval is onbekend. De politie zal verder onderzoek doen naar de eigenaar van de auto en de bestuurder.