Van links naar rechts: Erik Heinrich, Mario Hegger, Karen Heerschop, Hans Schütt, Shirley Benoit en John Bontje.
Van links naar rechts: Erik Heinrich, Mario Hegger, Karen Heerschop, Hans Schütt, Shirley Benoit en John Bontje. (Foto: Han Giskes)

Ambassadeurs blij met Dagje uit in Laag Holland

Algemeen

REGIO – Afgelopen maandag ontvingen vier belangrijke ambassadeurs van de toeristische regio Laag Holland het magazine Dagje uit in Laag Holland. In het magazine staan op overzichtelijke wijze bijzondere recreatieve activiteiten die in juli, augustus en september te doen zijn in Laag Holland. De uitgave is een samenwerkingsverband tussen Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH) en Rodi Media.

Waarnemend burgemeester van Beemster Karen Heerschop en de wethouders Hans Schütt (Edam-Volendam), Erik Heinrich (Landsmeer) en Mario Hegger (Purmerend) meldden zich als afgevaardigden van de aangesloten gemeenten van Bureau Toerisme Laag Holland waar ook gemeente Waterland en Oostzaan toe behoren, bij de brug in Oosthuizen oftewel het kruispunt tussen de gemeenten Beemster en Edam-Volendam. Ze kregen van Shirley Benoit (directeur van Bureau Toerisme Laag Holland) en John Bontje (namens Rodi Media) een exemplaar overhandigd.

Dagje uit in Laag Holland is de opvolger van de Laag Holland krant, die de afgelopen 5 jaar jaarlijks werd uitgegeven. "Met het magazine, dat nu 3 maal per jaar uitkomt, proberen wij de regiobewoners kennis te laten maken met bijzondere plekken in het eigen gebied. Zeker nu deze zomer veel mensen thuis zullen blijven is dit de uitgelezen kans om de eigen regio nog meer te ontdekken en waarderen. Er is echt voor iedereen wat te ondernemen. Het gebied barst van de recreatieve mogelijkheden", aldus Shirley Benoit.

De burgemeester en de vijf wethouders, die in het college van B&W de portefeuille Recreatie & Toerisme of Landschap & Recreatie hebben, tonen zich ware ambassadeurs van het magazine. “Het ziet er prachtig, kleurrijk en eigentijds uit”, aldus een van de reacties op de karakteristieke brug van Oosthuizen.

Afbeelding
Queen Mary 2 bezoekt Rotterdam voor het eerst in 10 jaar Algemeen 9 aug, 10:30
Afbeelding
Heinenoordtunnel (A29) medio augustus dicht voor onderhoudswerkzaamheden Algemeen 9 aug, 09:14
Afbeelding
Excelsior haalt het net niet Algemeen 8 aug, 14:23
Afbeelding
SPORT in het KORT Algemeen 8 aug, 12:34
Afbeelding
SVV maakt herstart in de kelderklasse Algemeen 8 aug, 10:31
Afbeelding
Orgelconcert door Arjen Leistra Algemeen 6 aug, 12:34
Afbeelding
Foto van de week: warme zomerdag Algemeen 5 aug, 12:34
Afbeelding
Vakantiestress en ontspanning Algemeen 5 aug, 08:15
Afbeelding
Boswachter zoekt vrijwillige rechterhand in natuurgebieden Algemeen 4 aug, 14:23
Afbeelding
Schiedam koestert zijn molens - daar hoort bescherming van de skyline bij Algemeen 4 aug, 12:34
Afbeelding
Brandweer rukt uit voor vuilverbranding in tuin aan de Vlaardingerdijk Algemeen 4 aug, 12:02
Afbeelding
Ingezonden brief: Subsidiestop ouderenbeleid Algemeen 4 aug, 08:12
Afbeelding
Filmpje van het Pleinfeest in de Gorzen Algemeen 3 aug, 16:45
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Schiedam

Op Rodi Schiedam volg je het laatste nieuws uit Schiedam. Rodi Schiedam informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Schiedam

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Schiedam in je mailbox.