Veel eremetaal judoka’s in Made en Zuidland voor Sportinstituut Schiedam

Algemeen
Vier van de prijswinnaars in Made.
Vier van de prijswinnaars in Made. (Foto: Sportinstituut Schiedam)

Schiedam - Dit bericht is ingezonden op www.nieuwestadsblad.nl. Iedere Schiedammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!


Afgelopen weekend kwamen judoka’s van Sportinstituut Schiedam in actie in Made en Zuidland. Zondag deden 16 judoka’s van Sportinstituut Schiedam mee aan het Amerhal toernooi in Made. Ze lieten zien al goed in vorm te zijn zo vroeg in het seizoen en de meesten streden mee om de medailles.

Aimee de Bloeme en Justin Droppert werden kampioen. Jana Bergman, Celil Uyar, Otis Vooren en Bart Breedveld werden tweede. Dylan Jansen en Juwen Leite pakten de derde plaats.

Zaterdag stonden er 24 judoka’s van Sportinstituut Schiedam op de mat bij het Bernisse Berentoernooi in Zuidland. Maar liefst 20 wisten er bij de eerste drie te eindigen.

De kampioenen: Sophie Kuipers, Ryan Kirkilis, Joshua Liu, Celil Uyar, Siem Huizinga, Iben Olsen, Aimee de Bloeme, Jana Bergman, Marie Lynn Luesken en Naomi Lussenburg.

Tweede plaatsen waren er voor Kyan Baas, Brandon Jansen, Fatih Mehmet Paker, Gio Raghoenath, Aiden Marijn Luesken, Caelon Henriques, Jesse Klerks en Danique Leite.

Julian Kuipers en Dilan Memis werden derde.

Door deze goede resultaten won Sportinstituut Schiedam ook nog eens de clubprijs.