Man aangehouden in Rotterdam in verband met steekincident 61-jarige vrouw

Algemeen
Afbeelding
(Foto: stockfoto)

Schiedam - Maandag 26 juli raakte een 61-jarige vrouw uit Schiedam gewond toen een man haar meermalen stak. De vrouw liep behoorlijk bloedverlies op, maar was aanspreekbaar. Dinsdag werd een verdachte aangehouden in Rotterdam-Zuid. Het is een 50-jarige man uit Schiedam. Hij wordt vandaag, vrijdag  31 juli, voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Er kwam maandag rond 22.45 uur een melding binnen bij de politie dat een gewonde vrouw op een parkeerplaats bij de Toon Verheystraat lag. Agenten vonden haar kort daarna en kamden nog de omgeving uit, maar de dader was al gevlogen. De vrouw had onder meer een steekwond in haar schouder. De vrouw en de verdachte zijn bekenden van elkaar.

De verdachte, een 50-jarige Schiedammer, werd na onderzoek dinsdag aangehouden in Rotterdam-Zuid. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die besluit of hij langer vast blijft zitten.

Getuigen

De politie wil nog altijd graag mensen spreken die getuige waren van wat er is gebeurd. Heeft u gezien wat aan het steekincident vooraf ging of andere informatie die u nog niet met de politie gedeeld heeft? Bel Opsporing district Noord via 0900-8844. Of vul het tipformulier in via www.politie.nl.