Fotowandeling door Schiedam

Algemeen
De Gemeente Schiedam heeft Irado de opdracht gegeven het modderige toegangspadnaar dit prachtige gebied, aan het eind van de Kasteelweg,binnenkort te voorzien van een laag schelpen.Dan is het natuurgebied voor iedereen goed bereikbaar.
De Gemeente Schiedam heeft Irado de opdracht gegeven het modderige toegangspadnaar dit prachtige gebied, aan het eind van de Kasteelweg,binnenkort te voorzien van een laag schelpen.Dan is het natuurgebied voor iedereen goed bereikbaar. (Foto: Coen Meeder)

Ook deze week kwamen er bij de redactie weer mooie foto’s binnen van de lezers. Geniet van de selectie van deze week! Een mooie foto gemaakt? Stuur deze dan per e-mail naar: redactie.ns@uitgeverijwestmedia.nl.

Oudejaarsochtend vanaf de Nieuwe haven.
Morgenrood met een paarse kerktoren.
Overstroming van de Voorhaven.
De Wiltonhaven zorgt altijd voor inspiratie bij fotograven, ook bij deze.Met name de vroege ochtend of de avond zorgen voor sfeervolle plaatjes door de verlichting van de schepen.
Eindelijk weer wat Zon op de bladeren.
Zon in de polder.
Eén van de mooiste plekjes in Schiedam, aan de Korte Haven. Onlangs heb ik, op paarse vrijdag, de regenboogvlag opgehangen en deze hangt er nog steeds.