Schiedamse hotspot op Instagram

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Tom Bakker fotografeerde dit steegje van de Lange Haven. Verrassend wat je af en toe tijdens een wandeling in Schiedam Centrum kunt tegenkomen.

Het is een vrolijk gezicht met al die gele gieters. Het wordt op internet zelfs aan geprijsd als Instagramspot! “De Westmolenstraat hoort zonder twijfel thuis in het lijstje met mooiste Instagram spots in Schiedam”, staat er op de website van Travander te lezen, een site met reisblogs. Schiedammers weten al lang dat het centrum, waaronder de lange haven met zijn parels van panden ‘erg Instagrammable’ is.

De redactie is wel benieuwd of de lezers misschien nog meer tips hebben voor minder voor de hand liggende, fotogenieke plaatsen in onze stad.
Daarnaast zijn er vast meer Schiedammers die de moeite hebben genomen om hun straat, tuin, stoep of steegje op te vrolijken. Een beetje vrolijkheid kan geen kwaad in deze tijd. Ben je of ken je iemand die zijn of haar buurt heeft opgevrolijkt, laat het de redactie weten. Mail je foto met tekstje naar: redactie.ns@uitgeverijwestmedia.nl. Lezers die nog meer leuke, verborgen Instagramspots in Schiedam weten, zet het op de mail. 

Verderop in deze krant staat ook weer de fotopagina gemaakt voor en door de lezers met de kop ‘Fotowandeling door Schiedam’ met nog veel meer mooie plaatsen in Schiedam. Deze selectie van foto’s komen ook wekelijks op de website te staan van het Nieuwe Stadsblad: www.rodi.nl/Schiedam

Foto: Tom Bakker