Stiltewandelingen met loopmeditatie

Algemeen
Stiltewandelingen.
Stiltewandelingen. ((Foto: PR))

De maandelijkse stiltewandelingen zijn elke maand anders. Aanstaande vrijdag en zaterdag beoefent natuurcoach Rianne Collignon samen met de deelnemers een loopmeditatie geïnspireerd door Thich Nhat Hanh. “Tijdens de stiltewandelingen vertraag en verstil je, maak je via je zintuigen verbinding met de omgeving en natuur, nodig je een innerlijke bedding van rust en stilte uit en kom je met elke stap aan waar je bent. We sluiten de wandeling af met een kopje thee en de gelegenheid om ervaringen en/of vragen te delen”, zegt natuurcoach, yogadocent en stilteliefhebber Rianne Collignon.

In de woorden van een deelnemer: “Iedere keer is anders, het moment van de dag, de dynamiek van de groep, maar telkens toch de ervaring van eenheid en verbinding. De wandeling heeft me een sereen gevoel gegeven, weer terug naar mezelf gebracht. Iets wat nog lang voelbaar was, nadat het leven van alle dag weer de aandacht vroeg.”

De stiltewandeling is op vrijdag 28 januari in Schiedam centrum van 16.30 tot 18.00 uur en op zaterdag 29 januari in Midden-Delfland/Schiedam Noord van 7.30 tot 9.00 uur.

Alle data en meer informatie zijn te vinden op en aanmelden kan via de website van Rianne Collignon: https://riannecollignon.nl/.