Agenda voor Schiedam

Algemeen
Senioren biljart Sint Jozef.
Senioren biljart Sint Jozef. (Foto: )

Lever je agendapunt aan voor de website van Het Nieuwe Stadsblad en de agendapagina in de krant elke week: www.rodi.nl/regio/schiedam/activiteit/aanmelden

vrijdag 4 maart

Inloopspreekuur Humanitas

In het gezondheidscentrum Noord, Kerklaan 33, Schiedam, is er elke vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur inloopspreekuur. Een vrijwilliger van Humanitas helpt mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken die te maken hebben met schulden, toeslagen, belasting en dergelijke. Een afspraak maken voor dit spreekuur is niet nodig. Wel graag even melden bij de balie op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum aan de Kerklaan in Schiedam.

Dinsdag 8 maart

Senioren biljart

Senioren biljartvereniging Sint Jozef in Schiedam (sporthal Margriet) nodigt senioren uit om eens te komen kijken bij één van onze verenigingen, u kunt ons bereiken op: Nieuwe Damlaan 5, 3119 KA in Schiedam. Voor vragen of meer informatie stuur een e-mail naar: info@sintjozefschiedam.nl of vraag neem contact op via het telefoonnummer: 06-51267120.

zaterdag 12 maart

Neuzelmarkt Baarnhoeve

Lieve mensen De Neuzelmarkt is (misschien wel) kleinste en gezelligste rommelmarkt in Vlaardingen. Het heeft even geduurd maar op zaterdag 12 Maart zijn we weer open . . De Wouthof aan de Baarnhoeve Vlaardingen (portiek 4, nummer 83) in Holy Noord van 9:30uur tot ongeveer 15.00 uur. De Neuzelmarkt is al zo’n 26 jaar de oudste rommelmarkt in de stad met prettige prijzen. Al het geld gaat naar een goed doel, vakantie voor de ouderen daar en fijne daagjes uit. We bestaan einde van het jaar 26 Jaar Kom allen en maak ons los. Ook hebben we spulletjes nodig, dat kan na afspraak met Hans iedere dag dus niet alleen op die zaterdag. Voor meer informatie bel Hans 06 1282 53 43.