Natuurcafé in de Boshoek

Algemeen
Natuurfoto.
Natuurfoto. ((Foto: KNNV afd. Waterweg Noord))

De natuurvereniging KNNV afdeling Waterweg Noord organiseert op 2 april een eerste Natuurcafé in de Boshoek, Bospad 3, 3121 CL Schiedam. De start is om 10.00 uur en eindigt om circa 12.00 uur.

Aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Onder het genot van koffie of thee gaan we met elkaar natuurervaringen uitwisselen. Er is veel ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Tijdens het natuurcafé zal er worden stilgestaan bij wat er in de natuur speelt in die maand.

Ook wordt de tuin rond de Boshoek bezocht. Belangstellend die iets willen presenteren neem dan contact op met Joke Smeenk, penningmeester@waterweg-noord.knnv.nl. De KNNV afd. Waterweg is een vereniging voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. De doelen zijn natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming.

Samen ontdekken, onze passie delen en beschermen van de natuur. Dat gaat via werkgroepen, excursies, inventarisaties, cursussen, lezingen, adviezen en vertegenwoordigingen. De afdeling behoort bij het netwerk van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging waartoe circa 50 afdelingen in Nederland behoren. Vanaf 1988 is de vereniging gevestigd in natuurcentrum De Boshoek,