Advertorial: Maak je tuin klaar voor het voorjaar!

Algemeen
Maak je tuin klaar voor het voorjaar bij Intratuin.
Maak je tuin klaar voor het voorjaar bij Intratuin. (Foto: PR)

Nu het voorjaar aanbreekt en je tuin weer wakker wordt, is het tijd om plannen de maken voor het buitenseizoen. Intratuin Rhoon staat letterlijk in bloei. 

Het assortiment is helemaal gericht op het voorjaar. Alle stijlen die bij het voorjaar horen zie je bij ons in de winkel. Op de afdeling buitengroen, tuinmeubelen en zeker ook op onze afdeling interieur. De winkel is één en al inspiratie en we presenteren je de nieuwste producten, zodat jij je goed kan oriënteren voor jouw tuin. Of je nu meer beestjes in je tuin wilt, veel schaduw of een eetbare tuin, bij Intratuin Rhoon hebben we alle producten in huis om dit mogelijk te maken. Ben je er nog niet helemaal uit en zou je graag tuinadvies willen hebben van onze experts. Op onze inspiratie pagina online hebben we 6 verschillende tuinen uitgewerkt, inclusief beplantingsplan én boodschappenlijstje. Wel zo gemakkelijk als je het zelf niet precies weet!
Over smaak valt te twisten en als je dan toch bezig bent met een tuinplan,bedank dan ook in welk hoekje van je balkon, terras of tuin het heerlijk toeven is, want op onze afdeling tuinmeubelen staan de mooiste en nieuwste tuinsets voor jou klaar. Ga je voor een heerlijke koffietafel waar jij met vrienden aan kunt borrelen en eten?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen voor de tuin - gelukkig maar, anders zagen alle tuinen er ook maar hetzelfde uit. Dus maak jouw boodschappenlijstje in orde en kom langs bij Intratuin Rhoon.