Advertorial: Schiedamse ondernemers wordt een spiegel voorgehouden

Algemeen
Stichting Startersloket en Ondernemersplatform SHOP bieden uniek ondernemersprogramma aan!
Stichting Startersloket en Ondernemersplatform SHOP bieden uniek ondernemersprogramma aan! (Foto: Pieter Prins)

Succesvol en toekomstgericht ondernemen begint met het in de spiegel durven kijken en werken aan jezelf en jouw bedrijf. Stichting Startersloket start op 17 mei in samenwerking met Ondernemersplatform SHOP het inspirerende ondernemersprogramma ‘Spiegel je business’.

Schiedamse ondernemers gaan aan de slag met het verbeteren en vernieuwen van hun bedrijf. Aanmelden is nu mogelijk en kan eenvoudig via spiegeljebusiness.nl/schiedam. Schrijf je voor 13 mei in en je ontvangt voor aanvang van het programma een boostpakket thuisgestuurd. Het programma wordt bekostigd door SHOP. Deelname is gratis voor jou. Aan de hand van 4 inspirerende onlinetrainingen, een werkboek en het boostpakket worden ondernemers letterlijk een spiegel voorgehouden. Onderwerpen die aan bod komen zijn toekomstbestendig ondernemen, creativiteit, klanten vinden/binden en financieel gezond ondernemen. ‘Spiegel je business’ is ontwikkeld door specialisten van Stichting Startersloket. Ondernemerscoach Diana de Winter namens het Startersloket “Ondernemen is niet alleen werken in maar ook aan je bedrijf. Ondernemers worden binnen ons programma geprikkeld om kritisch en anders na te denken. Op deze manier zetten wij ons samen met SHOP in om ondernemers uit Schiedam een impuls te geven en zo de bedrijfsdynamiek te bevorderen.”

Aanmelden

De vier sessies vinden plaats op 17 mei, 30 mei, 14 juni en 27 juni en starten om 19.00 uur. Meer informatie is te vinden op spiegeljebusiness.nl/schiedam. Door de QR-code te scannen bezoek je deze pagina. Ondernemers uit Schiedam kunnen zich hier direct registeren. Stichting Startersloket ondersteunt ondernemers, gemeenten en het bedrijfsleven op het gebied van ondernemerschap. Hierbij fungeert het Startersloket als deskundige, onafhankelijke kennisorganisatie en vormt de verbindende factor tussen de overheid en bedrijfsleven.

QR-Code