Start kaartverkoop voorstelling DNA van Peter Pannekoek

Algemeen
Peter Pannekoek volgend jaar te zien in Theater aan de Schie,
Peter Pannekoek volgend jaar te zien in Theater aan de Schie, (Foto: PR)

Cabaretier Peter Pannekoek komt komend theaterseizoen naar Theater aan de Schie met zijn voorstelling DNA. Hij is maar liefst twee dagen te zien in het Schiedamse theater. Donderdag 13 en vrijdag 14 april 2023 is DNA van Peter Pannekoek te zien in Theater aan de Schie. De kaartverkoop is gestart. Kaarten zijn te reserveren via theateraandeschie.nl.

Peter Pannekoek behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. Zijn Oudejaarsconference 2021 werd alom bejubeld door zowel kijkers als recensenten. Met een weergaloos decor wist hij op indrukwekkende wijze met veel humor, maar zonder genade het hedendaagse Nederland de maat te nemen. Met zijn voorstelling Later was alles beter won Peter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Aankomend seizoen komt Peter Pannekoek terug naar Schiedam met zijn voorstelling DNA.

DNA is een voorstelling over wat je achterlaat. Kun je het verleden loslaten om jezelf een toekomstgeven? Donderdag 13 en vrijdag 14 april 2023 is Peter te zien in Theater aan de Schie. De kaartenverkoop is nu van start via theateraandeschie.nl/voorstelling/peterpannekoek-dna.