Agenda voor Schiedam

Algemeen
Volle maan bosbad.
Volle maan bosbad. (Foto: PR)

vrijdag 13 mei

Inloopspreekuur Humanitas

In het gezondheidscentrum Noord, Kerklaan 33, Schiedam, is er elke vrijdag van 13 tot 15 uur inloopspreekuur.Een vrijwilliger van Humanitas helpt mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig. Wel graag even melden bij de balie op de eerste verdieping.

maandag 16 mei

Volle maan bosbad in de Broekpolder

Shinrin yoku, of in het Nederlands bosbaden, is nog niet zo bekend. Op 16 mei organiseert Ada de Vette - ook bekend als de bosbadcoach - een volle maan bosbadsessie in de Broekpolder. De maan heeft iets fascinerends. Op 16 mei is het volle maan en kan je er drie uur lang op uit de natuur in. De natuur die zich opmaakt voor de nacht. Je komt even helemaal los van het dagelijks leven en hoeft je nergens druk over te maken. Een goede conditie is dus niet nodig.; wel een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Meer informatie en aanmelden via de website www.debosbadcoach.nl.

zaterdag 21 mei

Lenteconcert

Lenteconcert door het Eerste Schiedamse Mandoline Orkest O.N.I. in samenwerking met Mandoline Orkest Excelsior Dirigent: Cor Roozendaal Aanvang: 20.00 uur Entree: vrije gave Dorpskerk, Noordeinde 10, Schiedam (Kethel).