Samenwerking ‘Welkom in Sdam’ en Schiedam Partners

Algemeen
Nieuwe bewoners maken kennis met Schiedam.
Nieuwe bewoners maken kennis met Schiedam. (Foto: PR)

Rob Vollaard en Rob van der Stel, de initiatiefnemers van de bijeenkomsten om nieuwe bewoners kennis te laten maken met de stad, hebben een afspraak gemaakt over een verdergaande samenwerking met Schiedam Partners.

Sinds de start in 2020 is gebleken dat dit initiatief zeer gewaardeerd wordt door de nieuw inwoners. Schiedam Partners, bij monde van directeur Harrie Dechering, gaat de activiteit ‘Welkom in S’DAM’ adapteren en integreren in een breder welkomspakket voor nieuwe bewoners in Schiedam waar momenteel aan wordt gewerkt. Schiedam Partners biedt ondersteuning om het programma actueel te houden en integreren zij de bijeenkomsten in het bestaande reserveringssysteem op hun website www.sdam.nl.
Rob en Rob blijven op de gebruikelijke persoonlijke wijze invulling geven aan de bijeenkomsten. De ontvangst met presentatie vindt plaats op een regelmatig wisselende locatie en wordt gevolgd door een wandeling met verrassende elementen. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 11 juni. Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start om 10.30 uur en duurt tot circa 12.00/ 12.30 uur. De kosten bedragen € 5,00 per persoon, inclusief koffie. Inschrijven via: welkominsdam@sdam.nl of via de www.sdam.nl (Tours en tickets of Wonen). Via hetzelfde e-mailadres kan ook informatie aangevraagd worden over volgende bijeenkomsten in dit jaar. Of Facebook: Welkom in Sdam.

Afbeelding