Scene uit Paw Patrol Live binnenkort te zien in Theater aan de Schie.
Scene uit Paw Patrol Live binnenkort te zien in Theater aan de Schie. (Foto: Wim Lanser)

PAW Patrol Live in juni te zien in Theater Schiedam

12 mei, 16:55 Algemeen

Na het grote succes van deze show in 2019 brengt Van Hoorne Entertainment opnieuw de internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar het theater.

Van Hoorne Entertainment komt met de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr. tussen juni en september 2022 langs een selectief aantal grote theaters in Nederland en België. En op zondag 5 en maandag 6 juni strijken de pups neer in Theater aan de Schie, Schiedam.

In de spectaculaire familieshow PAW Patrol Live! “De Grote Race” nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur. De dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken. Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen.

Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater.

Foto

Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups. PAW Patrol is niets te dol! Dus komen de pups na de show naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is te zien op zaterdag 5 en zondag 6 juni 2022 om 10.30, 13.30 en16.30 uur in Theater aan de Schie, Schiedam. Reserveren via www.theateraandeschie.nl. Kijk voormeer informatie op www.VanHoorne.com/PawPatrolLive.

Scene uit Paw Patrol Live.
Afbeelding
Natuurspeeltuin: fantastische plek! Algemeen 19 mei, 12:34
Afbeelding
Agenda voor Schieda, Algemeen 19 mei, 10:10
Afbeelding
Herman van Veen brengt ode aan moeders in de Grote Kerk in Schiedam Algemeen 19 mei, 08:39
Afbeelding
Gunay Uslu komt zeker terug naar ons museum Algemeen 18 mei, 15:15
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel - Bescherm de molens en de Polderweg! Algemeen 18 mei, 14:40
Afbeelding
Schiedamse Molendag was gezellig en zonovergoten Algemeen 18 mei, 14:35
Afbeelding
Ventura: geen titel, wel jubileumfeest Algemeen 16 mei, 14:23
Afbeelding
SPORT in het KORT Algemeen 16 mei, 13:13
Afbeelding
Teleurstelling motiveert Hermes DVS Algemeen 16 mei, 11:39
Afbeelding
Persoon zwaar gewond na uitslaande brand Heemskerkstraat Schiedam Algemeen 16 mei, 11:35
Afbeelding
Vuurwerk veroorzaakt schade aan café op Hoogstraat Algemeen 16 mei, 10:05
Afbeelding
Drie teams Sportinstituut Schiedam in de prijzen Algemeen 16 mei, 09:45
Afbeelding
‘Financieel Opvoeden’ in bibliotheek Algemeen 14 mei, 16:28
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Schiedam

Op Rodi Schiedam volg je het laatste nieuws uit Schiedam. Rodi Schiedam informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Schiedam

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Schiedam in je mailbox.