Agenda voor Schieda,

Algemeen
Repaircafé.
Repaircafé. (Foto: stockphoto)

vrijdag 20 mei

Inloopspreekuur Humanitas

In het gezondheidscentrum Noord, Kerklaan 33, Schiedam, is er elke vrijdag van 13 tot 15 uur inloopspreekuur.Een vrijwilliger van Humanitas helpt mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig. Wel graag even melden bij de balie op de eerste verdieping.

zaterdag 21 mei

Repaircafé Schiedam

A.s. zaterdag 21 mei is het Repair Café weer open. Deskundige vrijwilligers repareren gratis spullen die anders zouden worden weggegooid. Koffie apparaten, verlichting, audio en video apparatuur, kleding, fietsen, rollators krijgen mogelijk weer een nieuw leven waarmee een bijdrage geleverd wordt aan een duurzamere samenleving. Het Repair Café is in ‘De Vijf Molens’ Nieuwe Damlaan 818 en geopend van 8:30 tot 12:00 uur.

Lenteconcert

Lenteconcert door het Eerste Schiedamse Mandoline Orkest O.N.I. in samenwerking met Mandoline Orkest Excelsior Dirigent: Cor Roozendaal Aanvang: 20.00 uur Entree: vrije gave Dorpskerk, Noordeinde 10, Schiedam (Kethel).

Een lezing, een bingo, optreden of een creatieve workshop? Je vindt het op de online agenda op www.rodi.nl/Schiedam. En, als je zelf iets leuks organiseert zet het in de agenda via www.rodi.nl/regio/vlaardingen/activiteit/aanmelden