Jeu de boules-toernooi voor het goede doel bij Rotaryclub op 28 mei

Algemeen
World Central Kitchen heeft in Oekraïne in meer dan 230 plaatsen voor voedselhulp gezorgd.
World Central Kitchen heeft in Oekraïne in meer dan 230 plaatsen voor voedselhulp gezorgd. (Foto: Pixabay)

Rotaryclub Schiedam nodigt iedereen uit om mee te doen met het jeu de boules-toernooi op 28 mei voor het goede doel.

Er wordt in teams van vier gespeeld om de Willibrord Hosman Bokaal wisselbeker. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan World Central Kitchen.

World Central Kitchen

World Central Kitchen is een initiatief van chef José Andrés (https://worldcentralkitchen.org). Zij proberen bij rampen en oorlogen als eerste aanwezig te zijn om ervoor te zorgen dat de getroffenen toch kunnen eten. Op dit moment zijn ze zeer actief in Oekraïne en hebben ze al meer dan 230 dorpen en steden bereikt met hun voedselhulp.

Toernooi

U bent van harte welkom op het toernooi op 28 mei. De ontvangst is om 14.00 uur bij L’Esprit aan de Stadhouderslaan 119 in Schiedam.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 26 mei via e-mailadres rotarywillibrordbokaal@gmail.com. Dit kan als team van vier personen, twee personen of alleen. Uit de losse aanmeldingen worden de gezelligste teams samengesteld, zodat niemand alleen komt te staan. De kosten zijn 35 euro per persoon, dit is inclusief BBQ en het toernooi. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meer informatie

Het is een actie om geld op te halen voor het goede doel. Wie op een andere manier een steentje wil bijdragen, kan mailen naar rotarywillibrordbokaal@gmail.com.

Meer informatie: www.rotary.nl.

Afbeelding