SPORT in het KORT

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Van der Heijden naar hoofdklasser Capelle

Hoofdklasser Capelle meldt, dat het Dennis van der Heijden heeft vastgelegd. De Schiedammer, die in 2016 naam maakte, door als A-junior bij ADO Den Haag zijn debuutwedstrijd op te sieren met twee magistrale doelpunten, komt over het Poolse Chobry Glogow. Eerder speelde hij anderhalf seizoen bij TOP Oss en het Italiaanse Carpi. Capelle legde ook al Zwaluwens topscorer Aldair Vega Lopez vast.

AGENDA

VOETBAL – zat (14.30): Charlois-HBSS, GHVV’13-Excelsior’20, Hermes DVS-Gr.Willem II/VAC.

CRICKET: zat Centurions-Hermes DVS, Thurlede 11.00 Excelsior’20-VOC.

HANDBAL: don V/Berdos-DWS(h); zon Indus’67-Ventura(D), Thurlede 11.00 DWS-Drechtsteden(d), 12.15 DWS-Vires(h), sportpark WA 12.10 Ventura-Roda’71(h).

HONKBAL:zo Saints-Schiedam.

KORFBAL: zat Thurlede 16.00 Nexus-Thor/R.

SOFTBAL: vrij Rascals-Schiedam(d).

Piet Romeijn-toernooi terug bij SVV

Bij SVV keert op vrijdag 2 september het Piet Romeijn-toernooi terug. Op deze bij 35-plussers populaire voetbalavond met 7-tegen-7-wedstrijden, is de gezelligheid van de derde helft net zo belangrijk is als de ontspannen potjes voetbal,  Aanmelden bij Henny Idema tel. 06-20759870.

KethelSpaland huldigt broers Van Troost  

KethelSpaland huldigde na de voorlaatste wedstrijd van het zondagelftal de broers Van Troost voor hun lange aanwezigheid in het hoofdmacht. Aanvoerder Glenn heeft er 144 speelbeurten opzitten en Gio 102. 

Weer prijzen judoka’s

Judoka’s van Sportinstituut Schiedam waren tijdens het pinksterweekeinde aanwezig op het Kaizentoernooi in het Limburgse Echt. Jana Bergman, Zakarya Aun en Caelon Henriques werden er tweede en Danny Gommel, Dylan Jansen en Giovanni Florencia derde.