Ketheltunnel (A4) richting Rotterdam afgesloten op woensdagavond 8 juni

Algemeen
De Ketheltunnel.
De Ketheltunnel. (Foto: Rijkswaterstaat/Tineke Dijkstra)

In de nacht van 8 op 9 juni 2022 vinden spoedwerkzaamheden plaats aan de Ketheltunnel (A4). De Ketheltunnel is van 21.00 tot 05.00 uur afgesloten in de richting van Rotterdam. Weggebruikers moeten rekening houden met een omleiding en extra reistijd van 10 - 30 minuten.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit Delft omgeleid via de snelweg A4, A13, A20. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat (onderhouds)werkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Bij deze werkzaamheden worden een slagboom en verkeerslicht gerepareerd en getest. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).