Nachtafsluiting onderhoudswerkzaamheden Ketheltunnel A4 Delft-Schiedam

Algemeen
Afsluiting Ketheltunnel.
Afsluiting Ketheltunnel. (Foto: RWS)

Op donderdag 16 juni vanaf 21:00 uur tot vrijdag 17 juni 05:00 uur vinden werkzaamheden plaats in de Ketheltunnel (A4).

De Ketheltunnel is dan in beide richtingen gesloten. Houd rekening met extra reistijd tot ongeveer 10 minuten.

Afsluitingen

Gedurende de werkzaamheden is de A4 tussen Kethelplein en Delft in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd tot ongeveer 10 minuten. Houd voor actuele reisinformatie de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie in de gaten.

Omleidingsroutes

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de noordzijde (Delft) omgeleid via de Kruithuisweg N470 naar de snelweg A13. Vanuit de zuidzijde (Schiedam) wordt het verkeer omgeleid via Knooppunt Kethelplein en daarna van de A20 naar de A13. Beide omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven of langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Werkzaamheden

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnels te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Tijdens de sluiting van de Ketheltunnel voert Rijkswaterstaat regulier onderhoud uit. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).