Terugblik: O8, O9 en O11 toernooi vv Kethel Spaland

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Na 2 jaar van Corona afwezigheid was het eindelijk weer mogelijk om het jeugdtoernooi voor de O8, O9 en O11 divisies te organiseren. Maar liefst 75 teams waren zaterdag 11 juni aanwezig op het complex van Kethel Spaland. Tijdens een ochtend- en middagsessie werden er in elke poule 4 wedstrijden afgewerkt.

“Het was druk, warm maar vooral heel leuk en gezellig om iedereen weer te mogen ontvangen. Het barpersoneel was al vroeg aanwezig om iedereen te voorzien van een lekkere kop koffie en de catering op het terras was weer goed geregeld door Van der Ree Catering. Het aanwezige fruit was verzorgd door PLUS Waardenburg en SIMA Sport was natuurlijk ook van de partij met voetbalkleding en -schoenen. Dit alles onder een gezellig en sfeervol muziekje verzorgd door de DJ. Het was bovenal een geslaagde dag voor alle teams, trainers, coaches, ouders en toeschouwers. De JO8-1 en JO9-2 van vv Kethel Spaland mochten zelfs zich kampioen van het toernooi noemen! Gefeliciteerd allemaal!”

“Hierbij willen wij graag alle deelnemers bedanken voor hun deelname en uiteraard gaat er een extra pluim uit naar onze vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze geslaagde dag!”, namens het jeugdbestuur vv Kethel Spaland.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding