Multisportkamp van Fitterkids onder professionele begeleiding

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Facebook / Nobelsports)

Afwisselend, sportief en uitdagend. Dat is het actieve Multisportkamp van Fitterkids. Tijdens dit actieve Multisportkamp, dat plaatsvindt van 11 tot en met 15 juli van 9.00 tot 15.00 uur, doen kinderen de leukste en populairste sporten en vetste spelactiviteiten. En dat maar liefst zes uur per dag in een veilige omgeving. 

Plezier hebben

“Het Multisportkamp is het ideale kamp om veel sporten te beoefenen, vriendjes te maken en ontzettend veel plezier te hebben!”, aldus de organisatie. “Er is voldoende professionele begeleiding aanwezig om jou een onvergetelijk kamp te laten beleven. Dit jaar met nog meer bosspelen, een sportieve escape room, archery tag en een grote verrassing.”

Kinderen die nu al zin krijgen in dit superleuke sportkamp, kunnen zich snel aanmelden via info@nobelsports.nl. Ook wie meer informatie wil, kan naar dit adres mailen. “Wij hebben nu al zin in een sportieve tijd samen met jou!” Fitterkids is onderdeel van Nobelsports. Meedoen kost €135,- per week of €30,- per dag, inclusief eten en drinken.