Agenda voor Schiedam

Algemeen
Buurtconcert met
Buurtconcert met "De juist snaar" (Foto: One80 Events Schiedam)

vrijdag 15 juli

Loop-eens-binnen spreekuur van Humanitas

Elke vrijdag van 11 tot 13 uur kun je binnenlopen bij de 5Molens met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig. 5Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam.

zaterdag 16 juli

Neuzelmarkt Vlaardingen

Op zaterdag 16 juli zijn we weer open vanaf 9:30 tot een uur of 3. Aan de Baarnhoeve 83 in Vlaardingen de Neuzelmarkt. Misschien nog voor de laatste cadeautjes? Of heb je nog spulletjes te brengen dat kan natuurlijk ook, we hebben het hard nodig. Voor meer informatie bel Hans 06-1282 53 43. En laat Het Goed voor een keer en kom naar Hans en lever je spullen in op zaterdag of elke week op woensdag tussen 2 en 3 uur.

Buurtconcert met ‘De juist snaar’

De juiste snaar is een energieke Nederlandstalige band die met volle enthousiasme hun repertoire ten gehore willen brengen. Deze mannen gaan al een tijdje mee in de muziek en weten dan ook als geen ander hoe ze een geweldige avond neer moeten zetten. One80 events Schiedam nodigt iedereen van harte uit om dit live buurtconcert gratis bij te wonen. De zaal gaat open om 19.45 uur, het concert is van 20.00 uur tot 21.30 uur en vindt plaats aan de Monseigneur Nolenslaan 99 in Schiedam. Meer informatie op www.one80events.nl.

Agenda

Heb je een expositie, evenement, lezing of workshop en wil je hiervoor aandacht vragen in de online agenda van Het Nieuwe Stadsblad en online, meld uw agendapunt via: www.rodi.nl/schiedam/agenda/insturen. Op werkdagen verschijnt uw bericht de volgende dag online. Ook komt het agenda-item wekelijks terug in de agenda in de krant.