Polderwandeling St. Jacobus

Algemeen
De polderwandeling start bij de St. Jacobuskerk.
De polderwandeling start bij de St. Jacobuskerk. (Foto: Joris)

Op zondag 17 juli om 14.00 start de Polderwandeling van de Historische Vereniging Schiedam bij de St. Jacobuskerk aan de Kerkweg 53. 

De wandeling voert onder meer langs de Joppelaan, het Joppepad en het recreatiepark Kandelaarweg en is wat langer dan eerdere wandelingen van de vereniging. 

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De maximale groepsgrootte is 15 personen. Bij meer deelnemers wordt er een nieuwe groep gemaakt. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de wandeling door: het formulier in te vullen op de site van de Historische Vereniging Schiedam: https://historischeverenigingschiedam.nl/wandelingen/polderwandeling/, of door een bericht te sturen naar wandelingen@historischeverenigingschiedam.nl. Aanmelding is fijn met het oog op het eventueel splitsen van de groep en het inzetten van een tweede gids. Leden van de Historische Vereniging Schiedam betalen voor de wandeling €2,- en niet-leden €5,-. De Historische Vereniging Schiedam denkt graag mee over een uitstapje voor familie, vrienden, collega’s, verenigingen of andere gezelschappen. De vergoeding hiervoor wordt in overleg bepaald. Een berichtje kan gestuurd worden naar Nico de Vries: vrie2023@planet.nl of tel. 06 249 43927.