Urban Moves Allstyles Dance Battle 2022

Algemeen
Urban Moves festival in Theater aan de Schie
Urban Moves festival in Theater aan de Schie (Foto: PR)

Op zaterdag 1 oktober organiseert Cultuurfabriek Schiedam de derde editie van de Urban Moves All-styles Dance Battle.

Tijdens het grootste urban dansevenement van Schiedam doen dansers op verschillende niveaus mee, aan de kids battles (tot 16 jaar), 2 vs 2 all-styles battles en de best show battles. De deelnemers maken kans op een prijzenpakket ter waarde van €1000. De internationaal bekende danser Spider Salah uit Frankrijk zal op deze dag samen met Giorgio en Natha de battles beoordelen en een fantastische demo presenteren. De host Bennie Semil zorgt voor de gezelligheid en dj Don Dev zorgt voor de lekkerste tunes op het gebied van funk, hip-hop, house, bass, afro & dancehall.

Kom kijken

Wil jij de beste urban danstalenten en de internationale artiest Spider zien? Kom dan op zaterdag 1 oktober naar de Urban Moves All-styles Dance Battle in Schiedam. Iedereen is welkom!

De toegang en inschrijving zijn gratis, maar aanmelden via de website is verplicht! Datum: zaterdag 1 oktober Tijd: 13:00 – 18:00 uur Entree: gratis Locatie: Theater aan de Schie, Stadserf 1, Schiedam aanmelden gratis tickets: www.urbanmoves.nl inschrijving: www.urbanmoves.nl 

Afbeelding