Kinderboekenfeest bij boekhandel

Algemeen
Kinderboeken.
Kinderboeken. (Foto: stockphoto)

Op zondag 9 oktober viert ook boekhandel Post Scriptum in winkelcentrum Hof van Spaland de kinderboekenweek. Een dag met gratis activiteiten voor kinderen tijdens de leukste week van het jaar, die duurt van woensdag 5 tot en met zaterdag 15 oktober.

Het thema dit jaar van de Kinderboekenweek is Gi-ga-groen en het kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Andy Griffiths en Terry Denton en heet de ‘Waanzinnige boomhutverhalen.’ Het boek krijgen klanten cadeau bij aankoop van minimaal €12,50 aan kinderboeken. Het programma van de zondag is als volgt: om 12:00 uur is er de Boekfiets. Er wordt voorgelezen uit ‘Ik zou wel een kindje lusten’ en bewegen voor de allerkleinsten, verzorgd door Komkids. Om 14:00 uur is de Jeugdleesclub aan de beurt met het boek “Mot en de metaalvissers” van Sanne Rooseboom - voor kinderen van 9-12 jaar.

Tussen 13:00 en 15:00 uur kunnen kinderen op de foto met hun favoriete kinderboek: gratis op de foto in een kubus met je favoriete boek. De foto kan later worden opgehaald in de studio van Miranda van Oorschot.

Natuurlijk is de boekwinkel ook die dag geopend voor het winkelend publiek van 12.00 tot 16.00 uur.