Nieuwe Schiedammers maken op bijeenkomst kennis met Schiedam

Algemeen
Het is de tiende keer dat Rob Vollaard en Rob van der Stel een bijeenkomst voor nieuwe Schiedammers organiseren.
Het is de tiende keer dat Rob Vollaard en Rob van der Stel een bijeenkomst voor nieuwe Schiedammers organiseren. (Foto: PR)

Op zaterdag 15 oktober organiseren Rob Vollaard en Rob van der Stel voor de tiende keer een bijeenkomst voor nieuwe bewoners van Schiedam. Dit initiatief hebben zij in 2020 in het leven geroepen en wordt sindsdien druk bezocht en gewaardeerd. Later in het jaar volgt op 26 november een laatste mogelijkheid om in 2022 deel te nemen.

Het initiatief van deze twee geboren Schiedammers wordt gesteund door de Gemeente, Stichting Centrummanagement en Schiedam Partners. De laatst genoemde biedt ook de mogelijkheid om via hun website een reservering te maken.

Inhoud bijeenkomst

Deelnemers – bewoners die sinds kort in Schiedam wonen of binnenkort in Schiedam zullen gaan wonen - krijgen op een bijzondere plaats, tijdens een kopje koffie, een PowerPointpresentatie met nuttige- en praktische tips. Deze gaan onder andere over het winkelaanbod, uitgaan, openbaar vervoer of een stukje geschiedenis. Daarna volgt een korte wandeling door het historisch centrum. Tijdens de presentatie en de wandeling is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een goodiebag gevuld met leuke presentjes ter beschikking gesteld door enthousiaste ondernemers uit de gehele stad. Geïnteresseerden dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen daarna tijdig informatie over de plaats van samenkomst. De presentatie start rond 10.30 uur en duurt tot circa 12.00/ 12.30 uur.

De kosten bedragen €5,- p.p., inclusief kop koffie. Informatie of inschrijven via: welkominsdam@gmail.com of via www.sdam.nl.

Op 8 oktober tijdens de Nieuwbouwdag in de Havenkerk zijn Rob en Rob ook aanwezig en geven informatie, tips en verzorgen daarnaast wandelingen naar de nieuwbouwprojecten rond het centrum.