Schiedam heeft een mooi theaterweekend voor de boeg

Algemeen
Schiedammers met een kaartje genieten dit weekend van een optreden van The Kik met Dave von Raven.
Schiedammers met een kaartje genieten dit weekend van een optreden van The Kik met Dave von Raven. (Foto: Paul Meuldijk)

De eerste week november begint met een overvol theaterprogramma. Tot en met zondag 6 november is er elke dag iets te beleven in Theater aan de Schie en het Wennekerpand. 

Deze week zijn onder andere het ultieme musicalfeest The Prom, de muzikale veteranen Pascal Jacobsen, Paul de Munnik en Bertolf als het trio Musketiers en cabaretiers Daniël Arends en Dolf Jansen te zien in Schiedam. Ook is het weer mogelijk om op de woensdag gratis deel te nemen aan de Stilte aan de Schie stoelyogales en te genieten van het Lunchconcert in de foyer van het Schiedamse theater. 

Kaarten voor de voorstellingen zijn te reserveren via de website Theater aan de Schie; theateraandeschie.nl. Het programma van Theater aan de Schie zit in de eerste week van november overvol! 

Daniël Arends

Cabaretier Daniël Arends speelt vrijdag 4 november twee verschillende shows op één avond, ‘Thuis praat ik bijna nooit’ en ‘God is mijn rechter’. Deze shows zijn beide uitverkocht, maar donderdag 16 maart komt hij met beide shows terug. Kaarten daarvoor zijn nog beschikbaar. 

Musketiers en Dolf Jansen 

Zowel het Wennekerpand als Theater aan de Schie zitten goed vol op de zaterdag. In Theater aan de Schie zorgen de Musketiers voor muzikaal genot. Drie Nederlandse topmuzikanten, Pascal Jacobsen, Paul de Munnik én Bertolf, in één show met heerlijke nieuwe Nederlandstalige muziek! Dolf Jansen neemt in het Wennekerpand het jaar 2022 door in zijn oudejaarsconference Flitsbezorgd. Dolf maakt in 100 minuten chocolade van een jaar dat begon in een lockdown en via een oorlog in Europa uitkwam in slutty summer 2.0. 

The Kik Hertaalt Eurovisie

Het theater sluit de week goed af met een uitverkocht Eurovisie feestje met The Kik! In Hertaalt Eurovisie neemt The Kik een ieder mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald.

Kijk voor meer informatie over voorstellingen en voor het reserveren van kaarten op de website van Theater aan de Schie; theateraandeschie.nl.