Green Friday bij Theater aan de Schie.
Green Friday bij Theater aan de Schie. (Foto: PR Theater)

Green Friday bij Theater aan de Schie

Algemeen

Green Friday versus Black Friday. De overconsumptie op Black Friday is alles behalve milieubewust of duurzaam verantwoord ondernemen. Theater aan de Schie heeft besloten hier niet meer aan mee te doen.

Het theater sluit zich aan bij Green Friday, een initiatief van de non-profit organisatie Trees for All. Van alle toegangskaarten die op vrijdag 25 november verkocht worden, staat Theater aan de Schie een deel van de recette af. Hiermee worden bomen geplant in het Green Friday Forest. Wees bewust en koop uw kaartjes voor dit seizoen aankomende vrijdag!

Green Friday is een initiatief van de non-profit organisatie Trees for All. Op vrijdag 25 november (Black Friday) wil Theater aan de Schie, samen met heel veel andere bedrijven, het tegengeluid laten horen tegen de overconsumptie op deze dag vol met kortingen. Het theatersluit zich dit jaar aan bij dit groene initiatief en biedt op deze dag geen kortingen aan. Voor alle toegangskaarten die op vrijdag 25 november verkocht worden, staat het theater een deel van de recette af. Hiermee worden bomen geplant in het Green Friday Forest.

Duurzaam

Theater aan de Schie is al een paar seizoenen bezig met verduurzamen. Het theater heeft de ambitie het eerste klimaatneutrale theater van Nederland te worden. Dit uit zich in bijvoorbeeld lokaal en biologisch inkopen te doen, trainingen bieden aan werknemers op het gebied van duurzaamheid en doneren aan een boomplantplan in of rond Schiedam aan het einde van het theaterseizoen.

Extra bomen

Bomen planten doet Theater aan de Schie dus al, maar op Green Friday doet het theater er een schepje bovenop en worden er extra bomen geplant. Want hoe meer bomen, hoe meer Co2 er gecompenseerd kan worden. Dit is beter voor ons en onze leefomgeving. 

Koop vrijdag 25 november kaarten voor één van de vele voorstellingen die dit theaterseizoen te zien zijn in Theater aan de Schie. Geef met deze aankoop samen met Theater aan de Schie een positieve impact aan het klimaat, biodiversiteit en onze leefomgeving

Afbeelding
Gezondheidscoach in bibliotheek Algemeen 1 dec, 07:23
Afbeelding
5 maanden cel geëist tegen Schiedammer voor Coolsingel-rellen Politie 30 nov, 21:08
Afbeelding
‘Schiedammers helpen Schiedammers’ Algemeen 30 nov, 14:23
Afbeelding
Een afvalwaterzuivering is net een wasstraat Partnerbijdrage 30 nov, 12:38
Afbeelding
Op de Schiedamse MakersMarkt koop je iets échts direct bij de maker Algemeen 30 nov, 12:34
Afbeelding
In Memoriam: Nel Bootsman, heldin van Nieuwland Algemeen 30 nov, 10:01
Afbeelding
Het Schiedam van Kor Kegel: Bescherm de driehoek-Joppelaan! Algemeen 30 nov, 08:23
Afbeelding
Ballet- en Dansstudio zet zich in voor de Voedselbank Algemeen 29 nov, 14:52
Afbeelding
Shantykoor Stuurloos wint Shantyfestival Algemeen 29 nov, 10:32
Afbeelding
HBSS op zondag nu al verleden tijd Sport 29 nov, 07:58
Afbeelding
KethelSpaland ‘knokt’ zich naar winst Sport 28 nov, 14:23
Afbeelding
Transporttarief Stedin in 2023 tien euro per maand duurder Algemeen 28 nov, 13:05
Afbeelding
Kort sportnieuws uit Schiedam Sport 28 nov, 12:53