Voorzitter Maurice bedankt Kitty voor haar tomeloze enthousiasme als centrummanager.
Voorzitter Maurice bedankt Kitty voor haar tomeloze enthousiasme als centrummanager. (Foto: PR)

Hello Goodbye Schiedam Centrum neemt afscheid Kitty

Algemeen

Het was gezellig druk bij de Markies op deze doordeweekse dinsdag 17 januari. Ondernemers en relaties van Schiedam Centrum verzamelden zich voor de Nieuwjaarsbijeenkomst Hello Goodbye, waar ze afscheid namen van oud-Centrummanager Kitty Buijtendijk en opvolger Pim Schenkelaars welkom heetten.

Voorzitter van Stichting Centrummanagement Schiedam, Maurice Haverkamp, sprak beiden toe op deze bijzondere avond. “Het is niet niks hoeveel jaren jij, Kitty je hebt ingezet voor ons centrum. Daarvoor zijn wij je enorm dankbaar. We gaan je enthousiasme en daadkracht missen. Als bestuur zijn we blij met Pim als opvolger. Hij maakt deze avond graag met jullie kennis.”

New in town Maurice gaf de nieuwe manager meteen de gelegenheid zich kort voor te stellen. Pim gaf aan blij te zijn met het pad dat al door Kitty is geplaveid. Hij benadrukte: “Ondernemers en relaties, we kunnen het niet alleen, we hebben jullie nodig, samen zijn we Schiedam Centrum.” Pim en het bestuur worden ondersteund door het secretariaat, uitgevoerd door Jildou Huisman. Zij werd voorgesteld als ‘info’, degene die de mails en Nieuwsflits opstelt en zo in contact staat met alle ondernemers. Fijn om het gezicht hier achter te zien.

Spring maar achterop

Er zijn verschillende eigenaren van winkels en horeca, contactpersonen van de gemeente, relaties uit de evenementensector en meer. De avond draait om het afscheid van Kitty. De oud-Centrummanager werd verrast met een toepasselijk gezamenlijk cadeau van ondernemers en relaties: een bijdrage voor haar e-bike. Maurice vertelt dat ze iets verderop is gaan wonen en ze met deze fiets snel in het geliefde centrum kan zijn: “We hopen haar nog vaak te spotten.”

Dankbaar

De scheidend manager was zichtbaar blij met zoveel lieve woorden en had een glimlach van oor tot oor. Ook zij sprak de genodigden toe en bedankte hen voor zoveel waardevolle ontmoetingen en de met elkaar behaalde resultaten.

Typisch Kitty

Directeur Harrie Dechering van Schiedam Partners overhandigde het mannetje dat op de oude bewegwijzering in het centrum stond. Op de sokkel staat de zin die Kitty zo typeert: ‘En weer doorrr…’ Iedereen was het er over eens: “We zien haar vast en zeker nog terug met een project in ons centrum”. Kitty zelf lachte veelbetekenend.

Afbeelding
En de trotse winnaars zijn.... Sport 30 jan, 09:50
Afbeelding
Prachtig plaatje: Schiedamse polder Algemeen 28 jan, 12:34
Afbeelding
Oranje Fonds zoekt buurtinitiatieven voor Appeltjes van Oranje 2023 Algemeen 27 jan, 14:23
Afbeelding
Foto van de week: donkere wolken Algemeen 27 jan, 12:34
Afbeelding
Varend Corso Westland trapt editie 2023 af Algemeen 26 jan, 21:40
Afbeelding
Echtpaar van de Graaf is 65 jaar getrouwd Algemeen 26 jan, 12:34
Afbeelding
Geuzenpenning 2023 gaat naar Myanmarese organisatie AAPP Algemeen 26 jan, 11:44
Afbeelding
Digitaal contact voor patiënten Franciscus makkelijker Algemeen 26 jan, 10:10
Afbeelding
In memoriam: Ruud Pillard, aimabele cultuurbaas Algemeen 26 jan, 08:53
Afbeelding
GroenLinks wil niet nog meer vakantiehuizen in Vlietland Politiek 25 jan, 22:49
Afbeelding
Na verbouwing Meer Optiek: collectie doet eer aan de winkel – en andersom Algemeen 25 jan, 15:15
Afbeelding
PvdD Zuid-Holland wil meer natuur en minder glastuinbouw voor sierteelt Politiek 25 jan, 15:02
Afbeelding
Nieuwe vogelkijkwand aan Poldervaart Algemeen 25 jan, 14:23