Ouder kind workshops met Zwerfie

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

De verantwoordelijkheid voor het bewust omgaan met afval en restmateriaal ligt bij volwassenen. “Als wij met elkaar onze kinderen daarbij helpen, help je ook het milieu. Door het belang te zien van het scheiden van afval en door vooral ook te letten op wat je doet en kan doen met plastic verpakkingsafval”, zegt Esther Pieterse van van Epee Workshop. “In de workshop ‘Creatief met Zwerfie’ wordt dat geleerd. Door te laten zien dat er met plastic restmateriaal erg leuke dingen gemaakt kunnen worden. Deze keer gaan staat de zee maken in 3D centraal. En vooral een schone zee! Want hoe kan je dit anders gaan doen? Wij laten het zien!”
Tenslotte houden we allemaal van dieren, en is het fijn als je leefomgeving schoon is. Het is een actieve workshop waar je op een leuke manier leert hoe je met restmateriaal nieuwe dingen kunt maken. En op een inspirerende en leerzame manier kunt ervaren wat je anders kan doen. Voor zowel de ouders als de kinderen.

Deelnemers zijn welkom op vrijdag 27 januari van 15.00 tot 16.30 in de Kansenfabriek op de Meesterstraat 40. Op woensdag 15 februari van 13.30 tot 15.00 Wijkcentrum Dreesplein Nieuwland

Heeft u ook veel zwerfvuil in uw omgeving?

En wilt u er samen wat aan doen op een leuke manier?

Neem dan contact op met Esther Pieterse 06-48627871 dan gaan we samen er wat aan doen door te kijken naar de mogelijkheden.

Afbeelding
Afbeelding