Afbeelding
(Foto: Vincent Krabbendam)

Gratis taxatiedag kunst en antiek

donderdag 1 december 2022 12:00 t/m 19:00

Lijstenatelier Suzanne Klüver verzorgt samen met Veilinghuis Vendu Rotterdam een gratis taxatiedag. In de winkel aan de Hoogstraat 94 in Schiedam kunnen mensen van hun kunst, antiek en andere bijzondere voorwerpen de waarde laten bepalen door de deskundigen van het veilinghuis. Ook kan worden besproken of het object in aanmerking komt om geveild te worden. Dat gebeurt uiteraard alleen als iedereen daarmee instemt en deelname aan de gratis taxatiedag brengt dan ook geen enkele verplichting met zich mee. Wel is deelname op afspraak, want er is een beperkt aantal tijdslots beschikbaar en het is belangrijk dat de juiste deskundige op het afgesproken moment aanwezig is. Een afspraak kan gemaakt worden via https://vendurotterdam.nl/afspraak-maken/. Kies daar voor de categorie ‘Taxatie’ en afspraaktype ‘Taxatiedag Lijstenatelier Suzanne Klüver’ en de nog beschikbare tijdslots verschijnen vanzelf in beeld.