Onthulling Jubileumflessen 8 december Old Schiedam Jubileumbox
Onthulling Jubileumflessen 8 december Old Schiedam Jubileumbox (Foto: Nationaal Jenevermuseum Schiedam)

Introductie en proeverij Old Schiedam Special Editions Jubileumbox

donderdag 8 december 2022 17:30 tot 19:30

Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam brengt eenmalig vier unieke ‘Old Schiedam Special Editions’ moutwijnjenevers uit. De moutwijnjenevers zijn met de hand gebotteld en hebben een gelimiteerde oplage van 75 exemplaren. Het alcoholpercentage van de special editions bedraagt 40%. Als klapstuk sluit het Nationaal Jenevermuseum Schiedam deze uitgave in december 2022 af door deze vier moutwijnjenevers te verpakken in een exclusieve jubileumkist. Deze jenevers biedén wij op vatsterkte aan, dus voor de échte kenner en liefhebber. De oplage van deze jubileumkisten is gelimiteerd tot 25 exemplaren. 

Onthulling en proeverijen:

Wij nodigen u graag uit om de onthullingen aansluitend een proeverij van deze Special Edition bij te wonen. Aanmelden hiervoor kan via https://jm25.nl/

Data’s 

8 december 17:30 uur Old Schiedam Jubileumbox 

De Old Schiedam Jubileumbox bevat de vier Old Schiedam Special Editions op vatsterkte aan in een exclusieve kist.

Beperkte beschikbaarheid

Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid raadt het Nationaal Jenevermuseum Schiedam aan om nú al aan te melden voor de vijf onthullingen.. U kunt dan direct de producten aanschaffen en meenemen. Bestellen via onze webwinkel is ook mogelijk.

Special Editions

De Old Schiedam Special Editions bestaat uit een serie van vier 100% moutwijnjenevers. Voor deze Special Editions werd de moutwijn op traditionele/authentieke wijze gedistilleerd en vervolgens minimaal drie jaar gelagerd op verschillende eikenhouten vaten.