Kleurrijke schilderijen bij Frankeland
Kleurrijke schilderijen bij Frankeland (Foto: Carpet No 1 Acryl op canvas Petra Proost 2022)

Kleurrijke schilderijen bij Frankeland

vrijdag 1 juli 2022 15:00 t/m vrijdag 2 september 11:00

Van 1 Juli tot 2 september 2022 exposeert de Vlaardingse kunstenaar Petra Proost bij Frankeland Schiedam. Het betreft een doorlopende expositie die vervolgens naar het Jacob’s Gasthuis gaat (2 september-6 december) en daarna bij Harg Spaland te zien is (5 januari 2023- 2 maart 2023)Petra maakt grote, bruisende en vooral kleurrijke schilderijen die geïnspireerd zijn door reizen, textiel, behang en veelvuldig museumbezoek.Haar schilderijen zijn net als zijzelf: luidruchtig, kleurig, en bruisend van energie.Petra’s doel is mensen gelukkig maken met haar schilderijen. Nèt zo gelukkig als zijzelf wordt van het maken ervan. Ze hoopt dat haar enthousiasme voor schilderen voelbaar is en voor een glimlach zorgt.Ze is er trots op dat er sinds 2021 twee werken van haar opgenomen zijn  in de collectie van de Kunst Uitleen bij Kade40 in Vlaardingen.

Locatie