Neuzelmarkt
Neuzelmarkt (Foto: Neuzelmarkt )

Neuzelmarkt

zaterdag 13 augustus 2022 9:00 tot 14:00

Lieve Vlaardingers en daarbuiten.

Zaterdag 13 Augustus zijn we weer open vanaf een uur of 9 tot een uur of 2.We willen ook even laten weten dat we al 26 jaar open zijn om de ouderen te helpenaan een leuk feestje of een paar daagjes uit.Al het geld wat we verdienen gaat altijd naar het onspannings fonds van de Wouthof.John is er na 25 jaar mee gestopt en Hans heeft het overgenomen samen met Wil , Alex en Resi.Resi doet het al 19 jaar en hoort een beetje bij de inboedel en schenkt de koffie en is altijd bereidt voor een praatje.Ook zijn we elke woensdag een uurtje open vanaf 2 uur om spulletjes te brengen.Het adres is Baarnhoeve 83 Vlaardingen (Holy noord)En ja we zijn klein ongeveer 35 m2 aan mooie spullen.Telefoon Hans is 06 1282 53 43.

We hopen dat jullie allemaal komen.