iQSpeel! lekker spelen met andere hoogbegaafde kinderen

vrijdag 19 augustus 2022 15:00 t/m 17:00

Hoogbegaafde kinderen zijn gebaat bij het ontmoeten van andere hoogbegaafde kinderen. Daar kunnen zij hun spel vol uit mee spelen, interesses en denkwijze worden bij elkaar herkend, de aansluiting is vaak snel gevonden; goed voor de positieve ontwikkeling van  zelfbeeld en zelfvertrouwen. 

Ook ouders hebben behoefte aan het ontmoeten van andere ouders met gelijke ervaringen en uitdagingen. Stichting iQ+ ondersteunt waar zij dit kan door het organiseren van verschillende activiteiten voor ouders en kinderen. 

Deze iQSpeel! activiteit is ook een manier om te ondersteunen; ouders en kinderen kunnen vrijdag 19 augustus komen spelen tussen 15 en 17 uur in de natuurspeeltuin in het Sterrenbos (op de hoek van de Prins Bernhardlaan en Willen de Zwijgerlaan).

Natuurlijk geen kosten, wel graag aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-iqspeel-356301606697

De stichting ondersteunt ook organisaties als scholen en kinderopvang die meer willen weten over ontwikkelingsvoorsprong en hoogbegaafdheid.

Wil je meer weten over stichting iQ+? Kijk op de website www.stichtingiqplus.nl of op de Facebookpagina @hoogbegaafdopgroeien.

Meer weten over de activiteit? Mail naar mirjam@stichtingiqplus.nl

LET WEL: er is geen toilet aanwezig & bij slecht weer kan de activiteit afgeblazen worden

Locatie