Pearls in Baroque zoekt naar al dan niet verborgen parels uit met name de Franse, Duitse en Italiaanse barok.
Pearls in Baroque zoekt naar al dan niet verborgen parels uit met name de Franse, Duitse en Italiaanse barok. (Foto: Pearls in Baroque)

‘Vier Seizoenen’ in ’t Huis te Poort

vrijdag 15 december 2023 20:15

Op vrijdag 15 december zal het ensemble Pearls in Baroque in ’t Huis te Poort de Vier Seizoenen van Vivaldi de ten gehore zal brengen.

Het optreden wordt omlijst met werk van Vivaldi’s tijdgenoten Bach en Couperin. De verfijnde danspassen van barokdanseres Emily van Baaren vormen de kers op de taart. 

Noriko Amano 

De leden van Pearls in Baroque zijn vooraanstaande musici uit verschillende bekende barokorkesten (o.a. de Nederlandse Bachvereniging en het Orkest van de Achttiende Eeuw) die op initiatief van de Japanse klaveciniste Noriko Amano de krachten gebundeld hebben. Zoals hun naam al suggereert wordt er door het ensemble steeds gezocht naar al dan niet verborgen parels uit met name de Franse, Duitse en Italiaanse barok.

Kaarten

­­Informatie en reserveren kan via Ad van der Kouwe op advanderkouwe@gmail.com met vermelding van de concertdatum en het aantal gewenste kaarten. U ontvangt dan snel een bevestiging. Betalen kan per bank (het rekeningnummer staat in de bevestiging) of eventueel contant voor aanvang van het concert. Toegang bedraagt € 25 en het concert begint om 20.15 uur. ‘t Huis te Poort is te vinden aan de Dam 28-30 in Schiedam. Zie ook www.thuistepoort.nl.