Fouste Feest Schiedam
Fouste Feest Schiedam (Foto: Peter Farla)

Het FOUTSTE FEEST is in december

vrijdag 29 december 2023 20:00 tot 2:00

Een volle kerk feestgangers met muziek van het Foute Uur van Qmusic.

Samen met de dj’s van Q-Music Foute Party maken we er al jaren een fout topfeest van! De zeer bijzondere locatie is de Grote- of Sint Janskerk, hoe gaaf is dat? En de deejays van Q-Music Foute Party gooien er nog een schep muzikaal fout bij!

Hossen, housen, dansen, springen… het kan niet fout genoeg zijn. Er worden alleen maar foute nummers gedraaid, zoals de #01 hit ‘Captain Jack’ van de Foute TOP 100, maar die kent natuurlijk niemand… Net als dat niemand uit zijn dak gaat bij ‘Barbie Girl’ van Aqua... En wat dacht je van Anita Meyer met ‘Why Tell me Why’? Daar hebben we ook nog nooit van gehoord, toch? Het is ook ter strengste verboden om te dansen bij het nummer van Boney M met ‘Rivers of Babylon’.

Ok, alle foute gekheid op een stokje! Natuurlijk gaan we helemaal los in de mooiste evenementen locatie van Schiedam en daarbuiten! En zoals je van ons bent gewend gaan we je weer verrassen met een welkomstdrankje en meer gekkigheid. Het Foutste Feest staat verder garant voor een mooi decor, waarop van alles te zien is, vriendelijke maar ozo FOUTSE DEEJAYS van QMUSIC en een gastvrije CREW.

DE DRESSCODE IS NATUURLIJK FOUT

Info en tickets www.crevoreverevents.nl