Kaart Art Route Schiedam
Kaart Art Route Schiedam (Foto: OpenArtExchange)

Art Route Schiedam / Rotterdam Art Week

donderdag 9 februari 2023 11:00 tot zondag 12 februari 19:00

Tijdens Rotterdam Art Week kunnen kunstliefhebbers hun hart ophalen in de oude historische binnenstad van Schiedam, slechts circa 10 minuten verwijderd van Rotterdam-Centrum, Marconiplein, M4H-gebied/HAKA gebouw (Object Design beurs ) en Keilepand (internationale beurs Haute Photographie) en de Van Nelle fabriek (Internationale kunstbeurs Art Rotterdam).

De wandelroute Art Route Schiedam is ongeveer 5 km en is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit de key locaties in Rotterdam. De route voert door het oude stadscentrum van Schiedam met zijn monumentale museumkwartier, grachten, molens, het oude stadspark en eindigt bij de experimentele multidisciplinaire kunstruimten SodaFabriek en Ultraum/de Glasfabriek, waarbij vanuit de SodaFabriek diverse key locaties ook per open sloep kunnen worden bereikt.

Op de 12 locaties is een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand kunstprogramma te zien, met meerdere tentoonstellingsopeningen en muziekoptredens op 5 plekken in de route. Locatie Ultraum/De Glasfabriek heeft een dagelijks DJ-programma van 16:00-24:00u. Download de route en/of bekijk het specifieke programma en eventuele afwijkende openingstijden per locatie via de webpagina www.artrouteschiedam.nl en ontdek kunst in Schiedam!